Swiggers bvba

Joeri en Gaston, installateurs van centrale verwarming

Het familiebedrijf Swiggers Sanitair en Verwarming bvba uit Kapellen werd opgericht in 1993 en kent een goede reputatie in de verwarmingssector. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels op gas en olie, zonneboilers, warmtepompen en vloerverwarming. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Vernieuwing van oude mazoutketel in renovatie woning
  • Scherpenheuvel
Swiggers bvba - Vernieuwing van oude mazoutketel in renovatie woning  - Scherpenheuvel
> Meer
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Glabbeek, Kapellen, Bunsbeek, Attenrode, Wever, Zuurbemde, Kortenaken, Hoeleden, Waanrode, Kersbeek, Miskom, Ransberg, Bekkevoort, Assent, Molenbeek –Wersbeek, Tienen, Oplinter, Houtem, Bost, Kumtich, Oorbeek, Hoegaarden, Goetsenhoven, Hakendover, Linter, Wommersom, Drieslinter, Neerlinter, Orsmaal, Overhespen, Melkwezer, Tielt Winge, Houwaart, Motbroek, Meensel, Kiezegem, Sint-Joris-Winge, Diest, Deurne, Schaffen, Webbekom, Kaggevinne, Molenstede, Halen, Loksbergen, Zelem, Aarschot, Gelrode, Langdorp, Rillaar, Scherpenheuvel, Zichem, Averbode, Messelbroek, Testelt, Lubbeek, Pellenberg, Linden, Binkom, Boutersem, Roosbeek, Vertrek, Butsel, Kerkom, Neervelp, Willebringen, Bierbeek, Korbeek-lo, Lovenjoel, Opvelp, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel, Sint-Pieters-Rode, Nieuwrode, Leuven, Wijgmaal, Wilsele, Kessel-lo, Heverlee en Oud-Heverlee.